Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha!

Μετά τον αποχαιρετισμό της Ελένης Μενεγάκη και την αποχώρηση από τον Alpha, τα πράγματα παρέμειναν ρευστά για τους συνεργάτες της και το αν θα απορροφηθούν από κάποια άλλη η καινούργια εκπομπή το σταθμού, ή θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα αλλού.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήταν μια από τις στενές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια και όπως αποκάλυψε η ίδια αποχωρεί από το κανάλι του Alpha.

Η ίδια ανακοίνωσε αυτήν την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά πως τράβηξε την τελευταία selfie καμαρινιού:

«Ποιος θα μου το λέγε ότι με ετούτο εδώ τον καθρέφτη θα ζούσαμε μαζί 8 χρόνια, θα αγαπιόμασταν, θα μισιόμασταν, θα κλαίγαμε, θα γελούσαμε, θα ανταλλάσσαμε τόσα «πώς είσαι έτσι, μαύρο χάλι» και άλλα τόσα «φτου σου, κούκλα μου». Αναμετρήθηκα πολύ με αυτόν τον καθρέφτη, όπως αναμετριόμαστε όλες είτε είμαστε 60, 70, 80 ή 90 κιλά (ο συγκεκριμένος με είδε σε όλα τα παραπάνω μεγέθη) και παρότι ο αντικατοπτρισμός δεν με ευχαριστούσε πάντα, ευτυχώς είχα τα κορίτσια @sinacheri, @olgalag, @vivian_rouvela & @charamikrou, που κάθε φορά που με έβλεπαν συννεφιασμένη γιατί το ρούχο δεν μπαίνει, μου έλεγαν χαμογελώντας «καλε μη σκας, θα βρούμε αλλο!».

Εν ολιγοις, μέχρι να αποδεχθείτε τον εαυτό σας (που είναι πράγμα δύσκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι), φροντίστε να έχετε γυρω σας ανθρωπους που σας αποδέχονται οπως ακριβώς είστε. Τελευταία σέλφι καμαρινιού. Πάμε γι’ αλλα!».

Read More