Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η περιπέτεια υγείας της κόρης της και η επέμβαση που έκανε!

Ένα τραυματισμό είχε η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που γέμισε με αγωνία την γνωστή δημοσιογράφο και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε ένα περίπατο που έκανε με τα δυο παιδιά της, είχε μια μικρή περιπέτεια που οδήγησε σε μια μικροεπέμβαση στην οποία υπεβλήθη η κόρη της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ένας μικροτραυματισμός από μια αγκίθα την Πέμπτη εξελίχθηκε σε πιο περίπλοκη κατάσταση και χρειάστηκε το παιδί της να υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση. Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά και η μικρή της, ξεπέρασε τον πόνο και τα δάκρυα με δυο λαχταριστά παγωτά που ήρθαν μετά το χειρουργείο.

Όσο για την διάσημη μανούλα, πανικοβλήθηκε και έφθασε μέχρι τη λιποθυμία… Ευτυχώς, η περιπέτεια υγείας, όμως, είχε αίσιο τέλος, η μικρή αναρρώνει στο σπίτι και η Ελιάνα μοιράστηκε χθες βράδυ όλο αυτό που έζησε με τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση στο Instagram.

“Ένα πρόβλημα που ξεκίνησε χθες (σ.σ. Πέμπτη) ως αγκίθα κατέληξε σήμερα το απόγευμα σε ξαφνική μικροεπέμβαση, με όλο το συνεπαγόμενο αίμα, τα παιδικά δάκρυα και ουρλιαχτά, ενώ στο ίδιο δωμάτιο ανακάλυπτα στα 37 μου πως όντως, κίτρινη θολούρα και δυνατό βουητό είναι το πρώτο στάδιο της λιποθυμίας, καλά το δείχνουν οι ταινίες. Προφανώς το παιδί είναι μια χαρά αφού εξαρχής το ζήτημα ήταν περίπλοκο μεν, επουσιώδες δε (και την ανάμνηση του πόνου την πήραν μακριά δυο παγωτά το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο) και προφανώς κι εγώ λίγες ώρες μετά είμαι μια χαρά και μπουκώνω ρυζογκοφρέτες γράφοντας αυτό το ποστ, το οποίο, εν τελεί, ένα πράγμα μόνο θέλει να πει: αμέριστο θαυμασμό και σεβασμό προς όλες εσάς που το παιδί σας ταλαιπωρείται ή ταλαιπωρήθηκε ποτέ από σοβαρό ζήτημα υγείας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περαστικά της!.

Read More

And More