Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Μοιράζεται τα συναισθήματά της για τη βάφτιση της δεύτερης κόρης της!

Στη Μύκονο βάφτισε τη δεύτερη κόρη της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και ο συζυγός της, Νίκος Φαράκλας επέλεξαν το αγαπημένο τους νησί για ναζήσουν μία ακόμα όμορφη οικογενειακή στιγμή. Η μικρή Βικτώρια Μαρκέλλα, όπως βαφτίστηκε η κόρη του ζευγαριού, έκλεψε τις εντυπώσεις. Η ευτυχισμένη μαμά φρόντισε να μοιραστεί στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και κάποια συναισθήματα μέσα από το προσωπικό της blog “Eliana in Babyland”.

“Είναι απερίγραπτα συγκινητικό να βλέπεις το πρώτο σου παιδί να παρακολουθεί το δεύτερο παιδί σου να βαφτίζεται. Όλοι με ρωτούν αν η Ισαβέλλα ζήλεψε. Υποθέτω πως, αφού στο τέλος ξεκίνησε να βγάζει το φόρεμά της και να μουρμουράει «θέλω κι εγώ να βαφτιστώ» μάλλον ζήλεψε”, γράφει ανάμεσα σε άλλα η Ελιάνα.

Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και την πρόσκληση, το σουπλά και το customization για το κερί που δώσαν για να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους τους τα επιμελήθηκε όλα ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

“Η έμπνευση ήρθε από το γεγονός πως η βάπτιση έγινε σε “στενό οικογενειακό κύκλο”, οπότε και η πρόσκληση σχεδιάστηκε στρογγυλή και γύρω-γύρω αναγράφονται τα ονόματα της οικογένειας και των λίγων κοντινών φίλων. Στο sous-plat μέσα στον κύκλο των ονομάτων προστέθηκε και το δικό της όνομα της – ή, καλύτερα, “χώθηκε”. Η λέξη καλοφώτιστη ταίριαξε με το δώρο που ήταν ένα κερί”, γράφει στο site του δίνοντάς μας μία γεύση.

Οι καλεσμένοι τους δεν ξεπέρασαν τους 29 και το μυστήριο έγινε ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί. Χωρίς κανένα απολύτος άγχος και με πολύ μεγάλη λαχτάρα να περάσον όμορφα σε αυτή την οικογενειακή γιορτή.

Read More

And More