Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη Δανάη Μπάρκα στο πλατό του νέου πρωινού του Mega!

Το πρωί της Παρασκευής, το MEGA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της νέας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα. Από Σεπτέμβριο, η νεαρή ηθοποιός θα υποδέχεται κάθε πρωί στις 10:00 τους τηλεθεατές στο νέο της “σπίτι” με κέφι, μπρίο και ανεβασμένη διάθεση.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Άρης Καβατζίκης, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, η Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα, ενώ στην κουζίνα θα είναι ο Απόστολος Ρουβάς. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Πριν λίγη ώρα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε με την Δανάη Μπάρκα στο υπό κατασκευή πλατό της εκπομπής, κατά τη διάρκεια των προβών τους για την πρεμιέρα. Χαμογελαστές πόζαραν στον φακό, δείχνοντας ενθουσιασμένες από τη συνεργασία τους.

“Γελάει πολύ και δυνατά, τραγουδάει χωρίς προφανή λόγο, τα μάτια της λάμπουν από ενθουσιασμό και οτιδήποτε φρέσκο και διαφορετικό. Αν σας προτείνει κανένας τέτοιος σπάνιος άνθρωπος να δουλέψετε μαζί, να πείτε «ΝΑΙ!» όπως είπα εγώ στη Δανάη Μπάρκα (you had me at hello! να ξέρεις…). Στη δεύτερη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το πανέτοιμο σκηνικό από το οποίο θα σας κάνουμε παρέα από Σεπτέμβρη στο Mega φυσικά. Πάμε, Δανάη; #pamedanai #megatv #morningshow #danaibarka” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More