Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι πρώτες βουτιές με τις κόρες της μετά την καραντίνα! [pics]

Μπορεί στην καραντίνα να έμεινε σπίτι με τον σύζυγο και τις κόρες της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όμως, ήταν σίγουρα μια από αυτούς που καθημερινά «ξέκλεβε» λίγο χρόνο για «μετακίνηση 6» μόνη της ή με τα παιδιά, ώστε να κάνει τον περίπατό της και να «αναπνεύσει» πριν επιστρέψει στην καραντίνα της.

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη με δυο μικρά κορίτσια στο σπίτι, ξέρει καλά πως ο χρόνος τους  έπρεπε να «γεμίσει» δημιουργικά και πως ακόμη και ένας μικρός περίπατος –τηρώντας πάντα τις αποστάσεις και τις οδηγίες των ειδικών – θα μπορούσε να είναι λυτρωτικός, στη ζάλη του αυτό- εγκλεισμού για τον κορονοϊό.

Τώρα, όμως, που έγινε άρση των μέτρων και επιστρέφουμε όλοι σιγά σιγά στην καθημερινότητά μας, η γνωστή δημοσιογράφος και influencer αποφάσισε να κάνει την πρώτη βουτιά στη θάλασσα με τις κόρες της. Με μια αίσθηση χιούμορ και αισιοδοξίας (για τα καλύτερα που θα έρθουν) η Ελιάνα ανέβασε στο Ιnstagram φωτογραφίες με τις βουτιές των  παιδιών αναφέροντας χαρακτηριστικά ‘η επέλαση των νηπίων».

Ενώ, φρόντισε να σχολιάσει και το styling της κόρης της που επέλεξε ένα gilrly ολόσωμο μαγιό, αλλά δεν αποχωρίστηκε τα γυαλιά του αγαπημένου της υπερήρωα, του Spiderman!

Read More

And More