Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όσα έλεγε ένα μήνα πριν για τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον Νικόλα Φαράκλα

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα η είδηση πως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο επί εννέα χρόνια σύζυγός της Νικόλας Φαράκλας έχουν εδώ και λίγο καιρό τραβήξει χωριστούς δρόμους. (δες εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δυο παιδιά, εδώ και λίγο καιρό δεν είναι μαζί αλλά προσπάθησε να κρατήσει αυτή την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιθυμία και των δυο άλλωστε είναι να μη διαταράξουν την ηρεμία των παιδιών τους που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ωστόσο, οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, με την Ηλιάνα Χρυσικοπούλου να τις διαψεύδει σε δηλώσεις που είχε κάνει σε τηλεοπτικές κάμερες ένα μήνα πριν.

«Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε  το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το  επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google » είχε πει τότε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. (δες εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει ένα μήνα πριν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου)

Read More

And More