Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Στην πρώτη γραμμή για βοήθεια στους πυρόπληκτους – “Οι ανάγκες είναι πολλές και δεν τελειώνουν”

Εθελόντρια σε κέντρο συγκέντρωσης τροφίμων για τους πυρόπληκτους έγινε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος μετέβη από τα λόγια στις πράξεις και μαζί με άλλους ανθρώπους μαζεύουν από χθες και στέλνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε όλους όσοι έχουν ανάγκη.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου προέτρεψε τους διαδικτυακούς φίλους της να βοηθήσουν την κατάσταση, είτε φέρνοντας ό,τι μπορούν είτε συμμετέχοντας στην τακτοποίηση. 

“Χθες ήμασταν 5, σήμερα ήμασταν 15, 25 και έρχονται συνέχεια κι άλλοι. Και μαζί έρχονται οι παραγγελίες από τα σουπερμάρκετ, τα μηχανάκια από τα online delivery, πολίτες με αλάρμ που ξεφορτώνουν και φεύγουν. Αριστοφάνους 12, Ψυρρή, μέχρι τα μεσάνυχτα.

Οι ανάγκες είναι πολλές και δεν τελειώνουν, γιατί τα σπίτια ακόμα καίγονται, οι περιοχές εκκενώνονται, οι άνθρωποι είναι στο δρόμο.
Είδη φαρμακείου για εγκαύματα, παυσίπονα, ξηρά τροφή και σνακ, νερά, χυμοί, είδη προσωπικής υγιεινής, ψυγειάκια, γάντια, όλα είναι χρήσιμα. Ο καλύτερος τρόπος να δείτε τις ανάγκες που προκύπτουν ανά πάσα στιγμή είναι τα stories του @act4evoia & @act4peloponnese.

Φέρτε ό,τι μπορείτε και – αν μπορείτε – φέρτε τον εαυτό σας να βάλει ένα χεράκι για λίγη ώρα. Εύχομαι να πέσετε πάνω στη στιγμή που φορτώνει το φορτηγό, το χειροκροτάμε και του λέμε «καλό δρόμο»”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Δες τη φωτογραφία:

 

Read More

And More