Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα για την περίοδο που θήλαζε τις κόρες της!

Θηλασμός! Σίγουρα ένα μεγάλο και δύσκολο κεφάλαιο για κάθε νέα μανούλα. Με αφορμή, λοιπόν, την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, οι επώνυμες της ελληνικής showbiz μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις εμπειρίες τους από την περίοδο του θηλασμού των παιδιών τους και δίνουν… κουράγιο σε όλες τις θηλάζουσες μητέρες!

Πρώτη το μήνυμά της έστειλε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (δες εδώ) και τώρα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, από την περίοδο που θήλασε τις δυο κόρες της.

«Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού ξεκινάει και δεν θα σας πω «θηλάστε τα παιδιά σας» γιατί οι προστακτικές, οι προσταγές και οι παραινέσεις ποτέ δεν μου άρεσαν – ούτε να τις δίνω, ούτε να τις δέχομαι. Θα πω απλά πως το να θρέφονται τα μωρά μου από το σώμα μου -για περίπου ένα χρόνο η κάθε μια – ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα σπουδαιότερα, δυσκολότερα και ομορφότερα επιτεύγματα της ζωής μου.

Και ξέρω, από τώρα, πως στιγμές όπως αυτή εδώ, με το παιδάκι μου να ξεδιψάει από το στήθος μου με τόση λαιμαργία και ικανοποίηση και έπειτα να κοιμάται στην αγκαλιά μου χορτάτο και αποκαμωμένο, θα τις κουβαλάω για πάντα στις «αποσκευές» μου, μέχρι τον τελευταίο μου σταθμό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ελιάνα με την κόρη της!

Read More