Έληξε η ομηρία στη ΔΟΥ Βόνιτσας - Ο δράστης πυροβόλησε αστυνομικό!

Έληξε η ομηρία στη ΔΟΥ Βόνιτσας – Ο δράστης πυροβόλησε αστυνομικό! | tlife.gr

O Κώστας Στάχτιαρης, ξενοδόχος της περιοχής περιέγραψε στο Newsit όλο το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή έξω από την εφορία της Βόνιτσας. Η αστυνομία προσπαθεί μάταια να τον μεταπείσει ενώ στο σημείο θα φτάσουν σε λίγο, άνδρες της ΕΜΑΚ από το Αγρίνιο. Σύμφωνα με τον κο Στάχτιαρη, ο δράστης κρατάει δύο υπαλλήλους και μάλιστα τον έναν από τους δύο, τον χτύπησε στο κεφάλι με το όπλο που κρατούσε.

Έξω από την εφορία είναι συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου που προσπαθεί να δει την εξέλιξη της υπόθεσης ενώ ο κος Στιάχταρης αποκαλύπτει στο NewsIt ότι είδε τον έναν από τους δύο ομήρους να κινείται ελεύθερα στο χώρο.

Το χρονικό της ομηρίας

Ένας πολίτης από το διπλανό χωριό Κανδύλια Ξηρομέρου, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, έφτασε στο υποκατάστημα της εφορίας για προσωπική του υπόθεση. Κάποια στιγμή άρχισε να τσακώνεται έντονα με τον υπάλληλο ο οποίος είδε στην τσέπη του παντελονιού του όπλο.

Ο 47χρονος δράστης έβγαλε όλους όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί, έξω από το υποκατάστημα της ΔΟΥ Βόνιτσας και κράτησε όμηρο έναν 55χρονο υπάλληλο διότι είχε οικονομικές διαφορές με την εφορία. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός για τις εντάσεις που δημιουργεί και πιθανότατα αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ειδικός διαπραγματευτής προσπαθεί να πείσει τον 47χρονο να απελευθερώσει τον υπάλληλο

Συνεχής ενημέρωση στο newsit

READ more