Ελίνα Ακριτίδου: Η τηλεοπτική Μάρθα αποχαιρέτησε το Τατουάζ με ένα συγκινητικό μήνυμα

Το Τατουάζ μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας στους πίνακες τηλεθέασης ρίχνει τίτλους τέλους. Την Τρίτη ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς και σύντομα πρόκειται να δούμε το μεγάλο φινάλε. Οι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν μια πολύ καλή συνεργασία και συγκινημένοι δημοσιεύουν διάφορα στιγμιότυπα από τα τελευταία γυρίσματα αποχαιρετώντας το Τατουάζ. Ανάμεσά τους και η γνωστή ηθοποιός, Ελίνα Ακριτίδου που θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το τέλος της σειράς.

Η Ελίνα Ακριτίδου μετά από κάποια χρόνια απουσίας από την τηλεόραση που είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της, επέστρεψε μέσα από το Τατουάζ στον Alpha. Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Στην αρχή της εβδομάδας, η Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα του Τατουάζ στην Κύπρο και συγκινημένη στην ανάρτησή της σημείωσε: “Κι όμως εδώ τελείωσε το ταξίδι!!! Τατουάζ, ΤΕΛΟΣ! Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που απέκτησα σε αυτή τη δουλειά. Ήταν μία διαφορετική εμπειρία για εμένα. Ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ!! Γυρίζω με «γεμάτη» βαλίτσα. ΑΝΤΙΟ Κύπρο. ΑΝΤΙΟ αγαπημένοι μου!”

 

Read More

And More