Ελίνα Ακριτίδου: Το τρυφερό μήνυμα της ηθοποιού για τα τα γενέθλια του γιου της!

Μια ευτυχισμένη μαμά είναι η Ελίνα Ακριτίδου. Η ηθοποιός, που ξεχωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη “Λάμψη“, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, επέστρεψε πριν από δύο χρόνια στα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσα από την επιτυχημένη σειρά του AlphaΤο τατουάζ“, αφού πλέον τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει αρκετά. Η ίδια, τα τελευταία 18 χρόνια, είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Η ίδια προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της στα social media. Αυτή τη φόρα, όμως, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία του γιου της, Νικόλα, με αφορμή τα γενέθλιά του. Στη λεζάντα που την συνόδευε, ευχήθηκε δημόσια “χρόνια πολλά” στον μικρό της πρίγκιπα, ο οποίος “έκλεισες” τα 13 του χρόνια.

«Αγάπη μου, 4.745 μέρες σε θαυμάζουμε και σε λατρεύουμε!!! Κάθε μητέρα βλέπει το παιδί της «καταπληκτικό», αλλά εσένα κάθε μέρα επί 13 χρόνια βρίσκεται κάποιος να μας το επισημάνει! Μείνε όπως είσαι και συνέχισε να δίνεις τις μάχες σου με τον δικό σου μοναδικό τρόπο!!! #lovemyson #family #birthday #birthdayboy #13yearsold», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More