Ελίνα Ακριτίδου: Το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε με την οικογένειά της!

Η Ελίνα Ακριτίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της και περνάει υπέροχα. Τα τελευταία δύο χρόνια την βλέπαμε στο Τατουάζ στον Alpha και μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους. Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια καθώς μαζί με τον σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Ρωξάνη, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Αυτές τις ημέρες, η Ελίνα Ακριτίδου βρίσκεται στο νησί των Φούρνων (Φούρνοι Κορσεών) και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο από τις διακοπές της. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε.

Στην ανάρτησή της σημείωσε: “Υπάρχουν αυτές οι ώρες….καλοκαιρινές διακοπές… #summer #lovesunsets #summervacation #family #besttime”.

Read More

And More