Ελίνα Κέφη: Ο ηλικιακός ρατσισμός που έχει δεχτεί και ο γάμος με τον Πάνο Μιχαλόπουλο – «Ήμουν τελείως ατάλαντη»

Μια  εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελίνα Κέφη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

Η Ελίνα Κέφη μίλησε για την “πικρή” σχέση που της άφησε η τελευταία τηλεοπτική της συνεργασία, τον γάμο της, αλλά και το ηλικιακό bullying που έχει δεχτεί.

«Στην τελευταία μου συνεργασία δεν πέρασα καλά. Σε καμία από τις προηγούμενες συνεργασίες μου δεν είχα πρόβλημα και δεν είχαν και οι άλλοι πρόβλημα μαζί μου. Αυτό είναι πολύ βασικό. Στην τελευταία συνεργασία ο άλλος είχε πρόβλημα με εμένα, όχι εγώ. Είναι αυτό που λέμε, τσακώνεται μόνος του. Ήταν ενοχλητικό, δεν είχαμε χημεία για να κυλίσει ομαλά αυτή η συνεργασία. Ήταν κάτι που δε με άφηνε να κάνω και σωστά τη δουλειά μου.

Όταν όμως έφευγα από το στούντιο το άφηνα πίσω μου. Όταν δούλευα σαν μοντέλο, δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός μεταξύ μας. Ξέρω ότι ίσως ακούγεται λίγο περίεργο αυτό που λέω. Μάλιστα, με τις περισσότερες κοπέλες έχουμε ακόμα επαφές. Είχα πάει σε ένα πρακτορείο μοντέλων, το οποίο δεν ήθελε καθόλου να με στείλει στα καλλιστεία, ήταν πολύ κατά. Αποφάσισα να πάω για να δω πως είναι. Τότε οι διαγωνισμοί ομορφιάς είχαν μια άλλη αίγλη, δεν είναι αυτή η κατάντια που βλέπουμε σήμερα. Δεν είναι διαγωνισμοί ομορφιάς αυτοί» είπε η Ελίνα Κέφη.

Για τον γάμο της, η Ελίνα Κέφη ανέφερε, «Ο άντρας μου είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλω να μείνω μαζί του μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών φίλων. Ήταν κάτι σαν προξενιό. Είναι πολύ αστείο που τον λένε Πάνο Μιχαλόπουλο, όταν μου το είπε. Στον Πρωινό Καφέ με χτένιζε η αδερφή του ηθοποιού Πάνου Μιχαλόπουλου, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει, “καλά, δε μπορείς να φανταστείς, με παίρνουν όλοι και με ρωτάνε αν παντρεύεσαι τον αδερφό μου”. Εγώ παντρεύτηκα τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον οικονομολόγο, όχι τον ηθοποιό… Στην εκκλησία τον έστησα, ήμουν εκεί αλλά περίμενα στο αυτοκίνητο γιατί έβλεπα ότι δεν είχαν φτάσει όλες οι φίλες μου».

Σε άλλο σημείο η Ελίνα Κέφη αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί ηλικιακό ρατσισμό.

«Στο θέμα της δουλειάς δεν έχω αντιμετωπίσει ηλικιακό bullying. Yπάρχει όμως, το έχω αντιμετωπίσει έξω. Ήμουν στο super market και ήταν μια κυρία που μου ευχήθηκε για τον γάμο. Ήταν μια κοπέλα στο ταμείο και μου λέει, ¨παντρεύτηκες;”, δεν με ήξερε, της απαντάω ναι και αντί να μου ευχηθεί μου λέει, “τόσο μεγάλη;”

Δέχτηκα πολλά σχόλια όταν μίλησα για την εμμηνόπαυση. Το ανησυχητικό είναι ότι τα πιο πολλά σχόλια τα αντιμετώπισα από γυναίκες… Ας απενοχοποιηθούμε με όλα αυτά» είπε.

«Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο “Καλημέρα ζωή” όταν ήμουν 20 χρονών. Δεν το είχα καθόλου. Ήμουν τελείως ατάλαντη. Το ήξερα από μόνη μου» κατέληξε η Ελίνα Κέφη.

 

Read More

And More