Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: Ο λόγος που απαντούσαν θετικά όταν τους ρωτούσαν αν είναι ζευγάρι

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, οι οποίοι φέτος βρέθηκαν για πρώτη φορά στο τιμόνι παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής.

Το δίδυμο παρουσιαστών της εκπομπής “Βreakfast @Star” μίλησαν για την αγάπη τους για το ραδιόφωνο αποκαλύπτοντας και κάτι που λίγοι γνώριζαν για την μεταξύ τους σχέση.

Οι δυο παρουσιαστές αποκάλυψαν πως πολύς κόσμος νόμιζε ότι είναι ζευγάρι, και περισσότερο οι ακροατές τους στην ραδιοφωνική εκπομπή. Μάλιστα, η Ελίνα Παπίλα πολλές φορές σε ερωτήσεις των ακροατών τους για το να είναι ζευγάρι απαντούσε θετικά γιατί δεν μπορούσε να κάθεται να εξηγεί. Ωστόσο στην πραγματικότητα και οι δυο είναι παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους και μάλιστα έχουν και παιδιά.

 

Στη συνέχεια η Ελένη Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς αποκάλυψαν πως στο παρελθόν έχουν τσακωθεί δυο φορές ωστόσο πάντα οι δρόμοι τους ξανασυναντιόντουσαν αφού η χημεία τους έχει αποδειχθεί πως είναι πολύ δυνατή.

Όσο για την πρόταση από το Star η Ελίνα Παπίλα είπε πως αρχικά δεν ήθελε να πάει στο ραντεβού ενώ κανείς από τους δυο τους δεν πίστευε ότι τους ήθελαν για παρουσίαση αλλά νόμιζαν ότι τους θέλουν για πάνελ.

 

Read More

And More