Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Full in Love – Bραδινή έξοδο με τον γοητευτικό σύντροφο της! [pics]

Την Ελισάβετ Δοβλιατίδου την γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor“. Από τις πρώτες μέρες κιόλας, ξεχώρισε για την εντυπωσιακή εμφάνιση της αλλά και για τον ήρεμο χαρακτήρα της. Μετά από την έξοδο της από το ριάλιτι, έχει γίνει από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των Ελλήνων σχεδιαστών, οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν μαζί της και να περπατήσει στις πασαρέλες φορώντας δημιουργίες τους.

Η Ελισάβετ έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη στην ζωή της, αφού εκτός από τα επαγγελματικά της πάνε πολύ καλά και τα προσωπικά της. Τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια, η Ελισάβετ ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Μίκη Καλογηράτο. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο φωτογραφικός φακός, τους συνέλαβε σε γνωστό στέκι στο Σύνταγμα να διασκεδάζουν και να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Καθ΄όλη την διάρκεια της νύχτας, ο ένας δεν έπαιρνε τα μάτια του από τον άλλον και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές μαζί.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More