Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα κόρη της!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα κόρη της! | tlife.gr

Είναι πλέον 23 χρονών και η υποκριτική την έχει κερδίσει για τα καλά. Η Μαρία Χάνου είναι η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου και μοιάζει αρκετά και στους δυο γονείς της. Αυτή την περίοδο μάλιστα, την βλέπουμε στην σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» να κάνει το τέταρτο ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Η μητέρα της φροντίζει να είναι πάντα στο πλευρό της και σε συνέντευξή της έχει δηλώσει για εκείνη: “Ένα παιδί που σκέφτεται… Ένα παιδί πολύ όμορφο… Με όμορφη ψυχή. Μου λείπει τώρα που άνοιξε τα φτερά της. Μου λείπουν όλα αυτά που δεν έζησα μαζί της, όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία και την είχα κοντά μου. Τότε που δούλευα πάρα πολύ. Και θέατρο και τηλεόραση. Όσο μεγαλώνει, η σχέση μας γίνεται πιο ουσιαστική και πιο ώριμη. Φίλες δεν είμαστε! Δεν θέλω να είμαι φίλη με την κόρη μου. Θέλω να είμαι η μάνα της κι αυτή η κόρη μου.”

Μαμά και κόρη, το βράδυ της Δευτέρας το πέρασαν μαζί και βρέθηκαν στην επίσημη προβολή της ταινίας «Το τελευταίο γράμμα», σε σκηνοθεσία του Παντελή Βούλγαρη.

Όσο για την ταινία που παρακολούθησαν

Πρωτομαγιά του 1944. Διακόσιοι κρατούμενοι των φυλακών Χαϊδαρίου μεταφέρονται στο σκοπευτήριο της Καισαριανής και εκτελούνται ως αντίποινα για τη δολοφονία ενός υψηλόβαθμου αξιωματικού των ναζί στην Πελοπόννησο. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας ο 34χρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές από το 1936.
Την περίοδο της φυλακής του στο Χαϊδάρι, εκτελούσε χρέη διερμηνέα του Γερμανού Διοικητή του στρατοπέδου, Καρλ Φίσερ. Μπροστά από τα μάτια του περνούσε όλο το δράμα της γερμανικής αγριότητας στα Κατοχικά χρόνια. Ο ίδιος γινόταν συνεχώς μάρτυρας βασανιστηρίων, τραγικών περιστατικών και βαριάς ατμόσφαιρας στους θαλάμους με το πλήθος των συγκρατούμενων του. Πολλές ζωές, πολλές μικρές ιστορίες φόβου, φιλίας, συντροφικότητας, ελπίδας, ονειροπόλησης.

Κράτα το

Κράτα το

READ more