Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Στο θέατρο με τον πρώην σύζυγό της για να απολαύσουν την κόρη τους, Μαρία Χάνου! [pics]

Η Μαρία Χάνου, κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου δοκιμάζει τις δυνάμεις σε τηλεόραση και θέατρο και τα καταφέρνει περίφημα. Η «Bέλη» της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ζει μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας με τον σύντροφό της «Άγγελο», τον οποίο υποδύεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, και το ζευγάρι, με την φρεσκάδα του, ξεχωρίζει στο καστ της σειράς. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν, η νεαρή ηθοποιός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Λωξάντρα», όπου για μια ακόμα φορά ξεδιπλώνει το ταλέντο της.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” στο Θέατρο Βεάκη. Ανάμεσα σε άλλους, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τους γονείς της Μαρίας Χάνου, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και o Ταξιάρχης Χάνος παρακολούθησαν την κόρη τους επί σκηνής και την καταχειροκρότησαν, ενώ στο τέλος της έκαναν μια σφιχτή αγκαλιά και πόζαραν μαζί της στον φακό.

Αξίζει να σημειωθεί  πώς σε παλαιότερη συνέντευξή της στο DownTown η Μαρία Χάνου έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για το πόσο επηρεάζει την καριέρα της η επαγγελματική ιδιότητα των γονιών της: «Δεν το κρύβω,αλλά δεν θα βγω και με την ταμπέλα. Να πάω και τι να πω δηλαδή, “Γεια σας είμαι η κόρη της Κωνσταντινίδου;”. Δεν βρίσκω κανένα λόγο. Ξέρω ότι αν το πω θα είμαι σε πλεονεκτική θέση, από τα υπόλοιπα 200 παιδιά που είναι εκεί για να πάρουν μια δουλειά. Θέλω να σταθώ στα δικά μου πόδια, για να τα καταφέρω με την αξία μου».

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More