Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Στο θέατρο με τον πρώην σύζυγό της για να απολαύσουν την κόρη τους, Μαρία Χάνου! [pics]

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Στο θέατρο με τον πρώην σύζυγό της για να απολαύσουν την κόρη τους, Μαρία Χάνου! [pics] | tlife.gr

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όμως δεν υπάρχει στιγμή που να μην στηρίζει ο ένας τον άλλον. Η μοναχοκόρη τους, Μαρία Χάνου έχει γίνει μία πολύ καλή ηθοποιός και την απολαμβάνουμε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» αλλά και στο θέατρο.

Χθες, στο θεάτρο «Αλφα Ιδεά» έγινε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δον Κιχώτης», την οποία σκηνοθετεί ο Ταξιάρχης και πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία. Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο και έδωσαν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα στους ηθοποιούς. Μία από αυτούς ήταν και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία δεν γινόταν να λείπει από αυτή την σημαντική μέρα της λατρεμένης της κόρης αλλά και του πρώην συζύγου της.

Η Ελισάβετ, απόλαυσε την εξαιρετική ερμηνεία της Μαρίας και στο τέλος της παράστασης, την πήρε μία τεράστια αγκαλιά και της πρόσφερε λουλούδια. Μαζί της βέβαια ήταν και η καλή της φίλη η Καίτη Κωνστανίνου η οποία με την σειρά της έδωσε τα συγχαρητήρια στην κόρη της φίλης της, η οποία είναι εξαιρετικά ταλαντούχα.

Φωτογραφίες NDP

READ more