Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Στην πρεμιέρα της κόρης τους, Μαρίας Χάνου που πρωταγωνιστεί στη Μουρμούρα [pics]

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Στην πρεμιέρα της κόρης τους, Μαρίας Χάνου που πρωταγωνιστεί στη Μουρμούρα [pics] | tlife.gr

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όμως δεν υπάρχει στιγμή που να μην στηρίζει ο ένας τον άλλον. Η μοναχοκόρη τους, Μαρία Χάνου έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και εκείνοι έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι.

Μπορεί η Μαρία να διάλεξε ένα δύσκολο επάγγελμα, όμως η σκληρή δουλειά της και η επιμονή της, την επιβράβευσαν. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην επιτυχημένη, καθημερινή σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα», ενώ χθες είχε πρεμιέρα η θεατρική παράσταση «Λωξάντρα», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Από το πλευρό της, δεν γινόταν να λείπουν οι γονείς της και αλλά και η υπόλοιπη οικογένεια, οι οποίοι παρακολούθησαν την παράσταση και καταχειροκρότησαν την Μαρία. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο «Βεάκη» και απαθανάτισε την αγαπημένη οικογένεια.

Δες φωτογραφίες:

Ταξιάρχης Χάνος, Μαρία Χάνου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ταξίαρχος Χάνος, Μαρία Χάνου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ταξιάρχος Χάνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

 

Φωτογραφίες: NDP

READ more