Ελισάβετ Μουτάφη: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο δύο χρόνων γάμου με τον Μάνο Νιφλή!

Δύο χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι εξίσου ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι με τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου του 2018, έχοντας στο πλευρό τους λίγους φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα. Η τελετή και το γαμήλιο πάρτι έγιναν φυσικά στο αγαπημένο τους νησί, την όμορφη Σαντορίνη, με την ηθοποιό και τον δημοσιογράφο να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό…με πέντε κουμπάρους. Παρανυφάκια ήταν οι κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, οι οποίες επιθυμούσαν να έχουν ενεργό ρόλο στο μυστήριο. Οι καλεσμένοι τους ήταν γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι.

Με αφορμή, λοιπόν, την ιδιαίτερη αυτή μέρα για εκείνους, η Ελισάβετ Μουτάφη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, απεικονίζεται το χέρι της ηθοποιού να κρατά σφιχτά το χέρι του καλού της, σαν μια γροθιά.

“2 χρόνια…” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More