Ελισάβετ Μουτάφη: Καμάρωσε με τον σύζυγό της τον αδερφό της στην πρεμιέρα του! [pics]

Ένα χρόνο γάμου θα συμπληρώσουν στις αρχές του Σεπτέμβρη η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής, γεγονός που τους κάνει τρισευτυχισμένους! Το αγαπημένο ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του και έτσι σπάνια το βλέπουμε μαζί σε βραδινές εκδηλώσεις και επίσημες πρεμιέρες. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν γινόταν να κάνουν αλλιώς!

Ο αδερφός της Ελισάβετ Μουτάφη, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, συμμετέχει στην παράσταση “Όνειρο Καλοκαιρινής Νυκτός” και η όμορφη ηθοποιός δεν γινόταν να λείπει από την πρεμιέρα του. Έτσι λοιπόν, η ξανθιά ηθοποιός συνοδευόμενη από τον σύζυγό της βρέθηκαν στο Θέατρο Πέτρας, καμάρωσαν τον αδερφό της ηθοποιού και φυσικά τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα για τις ερμηνείες τους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια στο backstage.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»» είναι μια γιορτινή κωμωδία, ένα ερωτικό γαϊτανάκι που σοβαρολογεί χωρίς ποτέ να σοβαρεύεται. Είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που όμως έχει σκοτεινό και βίαιο υπόβαθρο. Στο έργο αυτό που υμνεί τη φύση και τον έρωτα, το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα, η φαντασίωση με τον εφιάλτη, η αγνή αγάπη με την ερωτική μανία. Ο μηχανισμός που πυροδοτεί τα πάντα είναι ο έρωτας. Ο έρωτας ανατρέπει την κοινή λογική, μεταμορφώνει, προκαλεί το χάος, πολιορκεί ανθρώπους και θεούς καθώς οι κρυφές επιθυμίες και τα ερωτικά απωθημένα κατευθύνουν τη μοίρα των προσώπων.

Το έργο θα παρουσιαστεί σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και με πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα. Στους κεντρικούς ρόλους ο Αιμίλιος Χειλάκης που αναλαμβάνει τον διπλό ρόλο του Θησέα και του βασιλιά των ξωτικών Όμπερον και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που θα ερμηνεύσει τον Πάτο, έναν από τους πιο αξιαγάπητους και κωμικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου δραματολογίου. Τον ρόλο της βασίλισσας των ξωτικών Τιτάνιας θα ερμηνεύσει η Αθηνά Μαξίμου και τον εμβληματικό Πουκ ο Μιχάλης Σαράντης. Στην παράσταση εμφανίζονται ακόμα ο Αλέξανδρος Βάρθης, η Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μαυρόπουλος και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη στους ρόλους των νεαρών εραστών και οι Κρις Ραντάνοφ, Παναγιώτης Κλίνης, Τίτος Λίτινας, Μιχάλης Πανάδης και Κωνσταντίνος Μουταφτσής στους ρόλους των μαστόρων.

Δες φωτογραφίες:

Η Ελισάβετ Μουτάφη με τον αδερφό της, Κωνσταντίνο Μουταφτσή

Ελισάβετ Μουτάφη, Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης

Ελισάβετ Μουτάφη, Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης

Ελισάβετ Μουτάφη, Μάνος Νιφλής

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More