Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγους μήνες πριν τον γάμο του στην Σαντορίνη! [pics]

Σε μόλις δύο μήνες πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ανυπομονούν για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους. Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή, οι οποίοι θα ενώσουν τις ζωές τους με μία ρομαντική τελετή, στο αγαπημένο τους νησί, την Σαντορίνη, την 1η Σεπτεμβρίου. Το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει πώς και πώς να επισημοποιήσει τη σχέση του, με παπά και με κουμπάρο, παρουσία του στενού οικογενειακού και φιλικού του κύκλου.

Μπορεί να βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο τους, αλλά η Ελισάβετ και ο Μάνος δεν σταματούν τις βραδινές εξόδους. Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ο φίλος μου, ο Λευτεράκης” στο θέατρο Χυτήριο, όπου απόλαυσαν την επιτυχημένη κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και η ταλαντούχα ηθοποιός αγαπούν ιδιαίτερα το θέατρο και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε θεατρικές εξόδους.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Να σημειώσουμε πως η ρομαντική τελετή του γάμου τους θα γίνει στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό της Σαντορίνης με… πέντε κουμπάρους! Συγκεκριμένα, το ζευγάρι θα παντρέψουν οι: επιστήθια φίλη και συνάδερφος της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου με τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, ο cast director Άκης Γουζουρλίδης, επίσης κολλητός φίλος της Ελισάβετ, και οι  δικηγόροι και φίλοι του γαμπρού Σπύρος Δήμας και Βάσια Καπερνάρου.

Όσον αφορά τα παρανυφάκια θα είναι δύο και αυτά δεν θα είναι άλλα από τις γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, οι οποίες αγαπούν πολύ την Ελισάβετ και επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στο μυστήριο.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Θόδωρος για να μπορεί να τσιλιμπουρδίζει με τις κατά καιρούς ερωμένες του, έχει “επινοήσει” έναν ανύπαρκτο φίλο από την Πάτρα, τον Λευτεράκη, που τον χρησιμοποιεί σαν άλλοθι, όταν θέλει να δικαιολογήσει τις απουσίες του στη γυναίκα του Φωφώ. Ο Θεός όμως αγαπά τον κλέφτη αγαπά και τον νοικοκύρη.

Έτσι λοιπόν όταν μια μέρα εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι ο κατά φαντασίαν φίλος του Θόδωρου, ο Λευτεράκης Τσαμπαρδής με το όνομα, ο Θόδωρος δεν πιστεύει στα μάτια του αυτό που βλέπει, εν αντιθέσει βέβαια με την γυναίκα του που υποδέχεται τον Λευτεράκη μετά βαΐων και κλάδων….και φυσικά προτείνει την φιλοξενία του στο σπίτι…ε το τι γίνεται από εκείνη την ημέρα δεν λέγεται…η ζωή του Θόδωρου γίνεται κόλαση ….η μια ατάκα υποδέχεται την άλλη και η μια ανατροπή πάνω στην άλλη, δημιουργούν τις πλέον κωμικές καταστάσεις που θα απολαύσετε επί σκηνής……

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More