Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Το άλμπουμ του γάμου τους στη Σαντορίνη [pics]

Τα σκαλιά της εκκλησίας με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίο ανέβηκαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου έχοντας στο πλευρό τους λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η ρομαντική τελετή και το γαμήλιο πάρτυ έγιναν φυσικά στο αγαπημένο τους νησί, την όμορφη Σαντορίνη, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος της Μάνος αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό… με πέντε κουμπάρους! Ο λόγος για την επιστήθια φίλη και συνάδερφο της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Άκη Γουζουρλίδη, επίσης κολλητό φίλο της Ελισάβετ, και τους δικηγόρους και φίλους του γαμπρού Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου.

Παρανυφάκια στην ρομαντική τελετή ήταν δύο και αυτά δεν θα ήταν άλλα από τις γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο, οι οποίες αγαπούν πολύ την Ελισάβετ και επιθυμούσαν να έχουν ενεργό ρόλο στο μυστήριο.  Οι καλεσμένοι του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Λίνα Σακκά, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του Κρίστυ Τσολακάκη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης με την Ηρώ Λούπη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και φυσικά ο θείος της Ελισάβετ Μουτάφη, Μάκης Τσέλιος που σχεδίασε και το νυφικό της.

Και ενώ αρχικά βγήκαν στο φως της δημοσιότητας ελάχιστες εικόνες από το μυστήριο, το TLIFE σου εξασφάλισε το φωτογραφικό άλμπουμ του ρομαντικού γάμου του ζευγαριού στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί.

Δες φωτογραφίες:

Ο γαμπρός Μάνος Νιφλής

Η άφιξη της νύφης…

Οι κουμπάροι Μαρίνα Ασλάνογλου και Δημοσθένης Πέππας

Λίνα Σακκά

Ηρώ Λούπη, Σωτήρης Καλυβάτσης

Νίκος Χατζηνικολάου, Κρίστυ Τσολακάκη

Βασίλης και Βάσια Καπερνάρου

Το ευτυχισμένο ζευγάρι…

Οι νεόνυμφοι με τον θείο της Ελισάβετ Μουτάφη, Μάκη Τσέλιο

Το πρώτο φιλί μετά το γάμο!

Σωτήρης Καλυβάτσης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Ελισάβετ Μουτάφη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μάνος Νιφλής, Ελισάβετ Μουτάφη, Λίνα Σακκά, Ηρώ Λούπη

Το ζευγάρι με τους κουμπάρους του

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More