Ελισάβετ Μουτάφη: Στην πρεμιέρα της ταινίας που παίζει ο αδελφός της! Η εκπληκτική τους ομοιότητα [pics]

Χθες στο Odeon, έγινε η επίσημη προβολή της ταινίας “Αιγαίο SOS” την οποία μπορείς να παρακολουθήσεις στους κινηματογράφους από τις 15 Νοεμβρίου! Στην ταινία παίζει και ο αδελφός της Ελισάβετ Μουτάφη, Κωνσταντίνος Μουταφτσής και η όμορφη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει!

Η Ελισάβετ με τον Κωνσταντίνο έχουν μια πολύ στενή σχέση και όπως έχουν πει σε κοινή τους συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου ήρθαν πολύ κοντά όταν για κάποιο διάστημα στο παρελθόν είχαν ζήσει για αρκετό καιρό κάτω από την ίδια στέγη. Οι δυο τους εκτός από το γεγονός ότι μοιάζουν εκπληκτικά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και όπως έχει πει  η Ελισάβετ αν της συμβεί κάτι θα πάρει τηλέφωνο τον αδελφό της για να το συζητήσει

Χθες απόλαυσε τον αδελφό της στην ταινία και στην παρέα ήταν ένας ακόμα συγγενής! Ο θείος των δυο ηθοποιών, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος ο οποίος δημιούργησε και το υπέροχο νυφικό της Ελισάβετ στο γάμο της με τον Μάνο Νιφλή στην Σαντορίνη!

Δες φωτογραφίες

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για την ταινία

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Read More

And More