Ελισάβετ Μουτάφη: Τα γενέθλια μακριά από τον σύζυγό της και οι γλυκές ευχές του! βίντεο

Τα γενέθλιά της μακριά από τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή, γιόρτασε σήμερα η Ελισάβετ Μουτάφη! Η όμορφη ηθοποιός που πριν λίγες δήλωσε πως πέρασε κι αυτή τον κορονοϊό ευτυχώς ελαφρά είναι στην Κύπρο για τα γυρίσματα του σήριαλ που πρωταγωνιστεί!

Ωστόσο ο σύζυγός της Μάνος Νιφλής της έστειλε τις πιο γλυκές ευχές γράφοντας: “Πρωτ(αγωνίστρια) της ζωής μου, να σε χαιρόμαστε! Σύντομα όλοι μαζί! Elisavet Moutafi”

H ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με τους συναδέλφους της και την τούρτα της για τα γενέθλιά της!”Σήμερα περνάω τα γενέθλια μου με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες, στην Κύπρο! Τουςευχαρστω και τουςαγαπω πολύ!! Άντε και του χρόνου σπίτια μας”! έγραψε κάτω από το βίντεο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet_Moutafi (@elisavet_moutafi_official)

Η Ελισάβετ είχε δηλώσει για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”:

“Πριν μία εβδομάδα πέρασα τον ιό. Ήμουν θετική στον ιό, τον πέρασα πολύ ελαφριά, ήμουν από τους πολύ τυχερούς. Αλλά πρέπει να πω στον κόσμο ότι είναι πολύ άγριο να είσαι μόνος σου. Και μάλιστα το περνούσα και ελαφριά. Γιατί και ο σύζυγός μου και οι άνθρωποί μου έφυγαν από το σπίτι γιατί δεν επιτρεπόταν να μείνουν μαζί μου και ευτυχώς βρέθηκαν αρνητικοί. Και έβλεπα από το ματάκι της πόρτας να μου φέρνουν πράγματα οι άνθρωποι μου με μάσκες με γάντια, είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου”

Read More

And More