Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Όλα όσα είχαν γίνει στη χλιδάτη τελετή του γάμου τους που «τσάκωσε» η ΑΑΔΕ

Έχει περάσει 1,5 μήνας από τη μέρα που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, διοργανώνοντας μια χλιδάτη και παραμυθένια τελετή. 

Ο γάμος αυτός τα είχε όλα, βεγγαλικά, μια πολυώροφη εντυπωσιακή τούρτα, μπαλόνια, φώτα, εντυπωσιακό στολισμό, και πολλή μουσική με γνωστό dj να δίνει τον ρυθμό αλλά και τον Τριαντάφυλλο να ξεσηκώνει τους επώνυμους καλεσμένους του ζευγαριού που έδωσαν το παρών.

Μέσα από τον λογαριασμό της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο instagram είδαμε όλα όσα έγιναν στον λαμπερό γάμο με τον γιατρό σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη. Μάλιστα, αυτές οι αναρτήσεις είναι που κίνησαν τις υποψίες στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ να προχωρήσουν σε ελέγχους με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά σε μια υπόθεση μεγάλης φοροδιαφυγής.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της έρευνας, η φορολογική εικόνα όλων των συντελεστών ήταν πάνω κάτω η ίδια. Σχεδόν όλοι έχουν πολλές αναρτήσεις από τις κάθε είδους πολυτελείς δεξιώσεις στις οποίες έχουν συμμετάσχει επαγγελματικά, αλλά είτε εμφανίζουν πολύ χαμηλά ετήσια εισοδήματα, είτε εμφανίζουν μεγάλες ζημιές. 

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη

 

Read More

And More