Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Σήμερα ο γάμος τους! Ο έρωτας, το μονόπετρο και η ζήλια – «Τσεκάρω πάντα το κινητό της»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης παντρεύονται σήμερα, 9 Δεκεμβρίου, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτα εξπρές!

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο γιατρός γνωρίστηκαν την περασμένη Άνοιξη, με τον Νεκτάριο Λεμονίδη να είναι θαυμαστής της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και να την προσεγγίζει μέσω social media.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Γνώρισα τον Νεκτάριο πριν από έξι μήνες, ήταν θαυμαστής μου στα social media. Με πήρε τηλέφωνο στο μαγαζί και μου ζήτησε ραντεβού για κούρεμα» είχε πει στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή και στο Mega Καλημέρα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Θεωρώ πως όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, δεν πρέπει να τον αφήνεις να περιμένει. Ο Νεκτάριος θέλει να παντρευτούμε μέχρι τον Δεκέμβρη, γιατί πιστεύει πως το 2024 θα είναι κακότυχο» πρόσθεσε.

Τα ακριβά δώρα, το μονόπετρο των 13.500 ευρώ και το κόστος του γάμου

Σε άλλη συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στη Σοφία Ραυτοπούλου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε εξομολογηθεί για τα ακριβά δώρα του καλού της και το κόστος του δαχτυλιδιού για τον γάμο τους: «Ο Νεκτάριος είναι ευσυγκίνητος, με κοιτάει, μου λέει πόσο όμορφη είμαι και μετά κλαίει. Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ».

Δες στιγμιότυπα από το bachelorette πάρτι:

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα» είχε πει η πρώην παίκτρια του Survivor σε άλλες δηλώσεις της.

Η ζήλια του Νεκτάριου Λεμονίδη και ο «έλεγχος» του κινητού της Ελίζαμπεθ

Το ζευγάρι εμφανίστηκε χθες, 8 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ο γιατρός παραδέχτηκε ότι ζηλεύει πολύ την Ελίζαμπεθ. «Τσεκάρω πάντα το κινητό της. Δεν το ξέρει αλλά εκεί που ξεκουράζεται, πάω να δω τι μηνύματα υπάρχουν. Ό,τι μηνύματα έρχονται στο απ’ έξω. Πλάκα σας κάνω!» 

Μάλιστα, το ζευγάρι αντάλλαξε κι ένα τρυφερό φιλί στο στόμα!

Read More

And More