Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Τι απαντά για το «πάρτι» φοροδιαφυγής στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη – «Ποιοι πληρώνουν τη σήμερον ημέρα;»

Στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη φαίνεται πως εντόπισαν οι ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων το «όργιο» της φοροδιαφυγής. Οι αναρτήσεις στα social media αξιοποιήθηκαν από τους ελεγκτές, οι οποίοι έβγαλαν συμπεράσματα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε δηλώσεις στο newsit.gr, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση πληροφόρηση ή ενόχληση από καμία υπηρεσία σχετικά με οικονομικό έλεγχο για τον γάμο μας. Ο σύζυγός μου ενημερώθηκε από εσάς, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν το γάμο. Δεν ξέρω ποιος και γιατί θέλει να μου αμαυρώσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου».

Από την πλευρά του ο σύζυγος της και γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης ανέφερε: «Δεν έχω καμία πληροφόρηση για κάποιο οικονομικό έλεγχο το μαθαίνω τώρα από εσάς. Δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση από αρμόδια υπηρεσία».  

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε και στο protothema.gr, τονίζοντας πως δεν πλήρωσε τίποτα γιατί «ήταν όλα ανταποδοτικά από τις γνωριμίες που έχω». Όταν ρωτήθηκε για τον Τριαντάφυλλο που διασκέδασε τους καλεσμένους με τις επιτυχίες του, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απάντησε: «Είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά;».

«Στην τελική όλοι το κάνουν έτσι. Ποιοι πληρώνουν τη σήμερον ημέρα;» κατέληξε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στις δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος.

Δες φωτογραφίες από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη

Read More

And More