“Ελλάδα έχεις ταλέντο”: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν! Η Μαρία Μπακοδήμου μας τα… μαρτύρησε όλα.

Τρία, δύο, ένα, φώτα, κάμερα, πάμε… Ε ναι ,λοιπόν, τα γυρίσματα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ξεκίνησαν! Οι τηλεοπτικές μηχανές του πολυσυζητημένου ριάλιτι-σόου του ΣΚΑΙ άναψαν και όλοι έχουν πάρει τις θέσεις τους.

Μετά από περίπου δέκα χρόνια το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι επιστρέφει δριμύτερο, αυτή τη φορά βέβαια όχι μέσα από τη τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά από το κανάλι του Φαλήρου.

Φυσικά, υπάρχουν ριζικές αλλαγές και σε ότι έχει να κάνει και με την παρουσίαση, αλλά και με την κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, μιας και οι ιθύνοντες θέλησαν να στήσουν το εν ΄λόγω ριάλιτι-σόου με εντελώς νέα και λαμπερά πρόσωπα.

Κάπως έτσι, έχουμε τον Γιώργο Λιανό στη παρουσίαση και τους υπέρλαμπρους Γιώργο Καπουτζίδη, Σάκη Τανιμανίδη και Μαρία Μπακοδήμου στη κριτική επιτροπή. Πρόκειται, για ένα παζλ προσώπων σαφέστατα εντυπωσιακό, που υπόσχεται πολλά.

Η Μαρία Μπακοδήμου θαρρώ πως επιστρέφει με τον καλύτερο τρόπο στις τηλεοπτικές επάλξεις και οφείλω να ομολογήσω πως μου είχε λείψει πολύ. Μου έχουν λείψει το ταμπεράντο της, χιούμορ της, τα υπέροχα ελληνικά της, ο αυτοσαρκασμός της, η βιτριολική της ατάκα.

Δυστυχώς δεν είναι πολλά εκείνα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που όταν βρεθούν εκτός σου λείπουν. Η Μαρία Μπακοδήμου ,λοιπόν, είναι μία από τις λιγοστές τηλεοπτικές προσωπικότητες που μετά από είκοσι και πλέον χρόνια, έχει καταφέρει όταν λείπει να μας… λείπει.

Όσο για τον χαρισματικό Γιώργο Καπουτζίδη; Μάλλον δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Φυσικά συστάσεις δεν χρειάζεται και ο Σάκης Τανιμανίδης, όπου πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια στην ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση.

Και η αλήθεια είναι, πως πολλά έχουν δει τα μάτια μας και τα περισσότερα από αυτά; Μας έχουν φέρει… τρόμο!

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα η Μαρία Μπακοδήμου αποφάσισε να μας μαρτυρήσει πως τα γυρίσματα για το “Ταλέντο” ξεκίνησαν και είναι οι πάντες ενθουσιασμένοι, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram:

Ποιά ήταν η λεζάντα της; “Δεν θέλει ταλέντο για να έχεις χημεία! Απλά τυχαίνει”!!!!

Καλή αρχή παιδιά!

Read More

And More