Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το συγκινητικό μήνυμα του 28χρονου χορευτή μέσα από την χορογραφία του

Στο αποψινό επεισόδιο 19/3 του Ελλάδα έχεις ταλέντο ένας 28χρονος χορευτής ανέβηκε στη σκηνή και προσπάθησε μέσα από μία ιδιαίτερη χορογραφία μπαλέτου να εντυπωσιάσει τους κριτές για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Ανδρέας παρουσίασε ένα ανδρικό σόλο στον κλασσικό χορό εντυπωσιάζοντας τους κριτές, με τους τρεις κριτές να τον περνούν απευθείας στην επόμενη φάση.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής τους, ο πρώτος από τους κριτές που θέλησε να πάρει τον λόγο και να μιλήσει ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιας και θέλησε να ρωτήσει το γιατί τους παρουσίασε μια χορογραφία σε μόνο ενάμιση λεπτό.

Ο 28χρονος Ανδρέας είπε ότι ήθελε να παρουσιάσει ένα ανδρικό σόλο, το οποίο έχει πάντα μια διάρκεια στο ένα με ενάμιση λεπτό. Ο ίδιος μάλιστα, θέλησε να μιλήσει για το γεγονός πως παλαιότερα οι άνδρες δεν ασχολούνταν με τον χορό και γενικώς υπήρχε η αποδοχή σε όλο αυτό.

Πλέον, όπως είπε δήλωσε ο Ανδρέας, τα πράγματα τείνουν να γίνονται λίγο καλύτερα και μάλιστα είπε ότι με την συμμετοχή του θέλει να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και στερεότυπα, αν κάποιος αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και θέλει να το ακολουθήσει επαγγελματικά.

Read More

And More