Ellen DeGeneres: Κλείνει εννέα χρόνια γάμου με την γυναίκα της και ανέβασε το πιο γλυκό μήνυμα! [pics]

Η Ellen DeGeneres, η παρουσιάστρια του The Ellen Show, έκλεισε 9 χρόνια γάμου με την αγαπημένη της σύζυγο και γνωστή ηθοποιό, Portia De Rossi. Oι δυο πετυχημένες γυναίκες ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή, γράφοντας το πιο τρυφερό μήνυμα για την επέτειο του γάμου της.

Η ταλαντούχα παρουσιάστρια, η οποία είναι γνωστή για το αστείρευτο χιούμορ της, ανέβασε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της και έγραψε μια λεζάντα, άκρως συγκινητική για την Portia: “Η Portia DeRossi κι εγώ παντρευτήκαμε σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια. Το να είμαι η σύζυγός της είναι το σπουδαιότερο πράγμα που θα μπορούσα να είμαι»!

@PortiadeRossi and I got married 9 years ago today. Being her wife is the greatest thing I am.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen (@theellenshow) στις

Από την άλλη, η γοητευτική ηθοποιός ανάρτησε φωτογραφία από την κοινή τους ζωή και έγραψε: «Είμαστε μαζί τόσο πολύ καιρό που όχι μόνο φαινόμαστε σαν να είμαστε παιδιά σε αυτή τη φωτογραφία, αλλά την τραβήξαμε και με φωτογραφική μηχανή. Ευτυχισμένη 9η επέτειο».

We’ve been together so long that not only do we look like kids in this picture, but it was taken with a camera! Happy 9th, Thing.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Portia de Rossi (@portiaderossi) στις

Στις 16 Αύγουστου του 2008, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια κλειστή γαμήλια τελετή που περιλάμβανε μόλις 30 καλεσμένους.

Read More

And More