Πέθανε ξαφνικά στα 33 της

Έλλη Διβάνη:”H Έλλη ήταν ένα πλάσμα με ευγένεια και ταλέντο” λέει στο TLIFE ο ιδιοκτήτης της γκαλερί που φιλοξένησε τα έργα της – Φωτογραφίες

Η Έλλη Διβάνη, γόνος της  οικογενείας των γνωστών ξενοδοχείων Divani Hotels, έσβησε το πρωί της Δευτέρας ξαφνικά. Ήταν μόλις 33 χρονών. Η μητέρα της Σοφία είναι συντετριμμένη από το τραγικό γεγονός και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Η Έλλη ήταν ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων ευαίσθητη και με καλή καρδιά και ευγένεια. Μετά τον θάνατο του πατέρα της Ερρίκου, η Έλλη είχε αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης του πατέρα της αλλά είχε και καλλιτεχνική φλέβα. Ήταν καλλιτέχνης και ζωγράφιζε υπέροχα. (Διάβασε εδώ Έλλη Διβάνη: Ταλαντούχα καλλιτέχνης η 33χρονη κληρονόμος που πέθανε ξαφνικά)

Η Έλλη μαθήτευσε κοντά σε ένα από τους καλύτερους ιλουστρέιτορς τον Κώστα Παπαθανασίου και αγάπησε τη ζωγραφική. Η χαρά της ήταν μεγάλη, όταν ήρθε η ώρα να εκθέσει τα έργα της σε διάφορες θεματικές εκθέσεις. Το 2018 και το 2019 τα έργα της εκτέθηκαν στην Gallery Genesis. Σήμερα ο Γιώργος Τζάνερης, ιδιοκτήτης και  καλλιτεχνικός διευθυντής της γκαλερί, μιλάει στο TLIFE, για την Έλλη. “Με πολύ μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα ότι η Έλλη έφυγε από αυτόν τον κόσμο… Ήταν ένα πλάσμα χαμογελαστό με ευγένεια και ταλέντο” λέει στο TLIFE, και εξηγεί πώς γνωρίστηκαν αλλά και για τη συνεργασία τους.

H Έλλη συμμετείχε το 2018 στην έκθεση της γκαλερί με τίτλο: “Κατακόκκινο ανοιχτό καρπούζι”

Η Έλλη Διβάνη με τον δάσκαλό της στην ζωγραφική Κώστα Παπαθανασίου

και το 2019 με τον τίτλο «From Greece with love» Greek Souvenir

H Έλλη Διβάνη με τον ιδιοκτήτη της Γκαλερί Γιώργο Τζάνερη

“Στην Genesis gallery είχα την χαρά να συμμετέχει η Έλλη δυο φορές στην πολύ μεγάλη ομαδική έκθεση που κάνω το καλοκαίρι πριν κλείσω για διακοπές! Είναι μία έκθεση στην οποία συμμετέχουν δημιουργικά άτομα από οποιοδήποτε χώρο και δεν πρέπει να είναι από την Καλών Τεχνών ( όπως είναι οι καλλιτέχνες που παρουσιάζει η genesis σε όλες τις υπόλοιπες εκθέσεις).

Συμμετέχουν creative directors από διαφημιστικές εταιρείες, κειμενογράφοι, φωνόγραφοι, illustrators , κερατιστείς, art directors κλπ. Έτσι λοιπόν βρέθηκε και η Έλλη Διβάνη, να συμμετέχει με τις ζωγραφικές δουλειές της σε αυτές τις θεματικές εκθέσεις” λέει στο TLIFE, o Γιώργος Τζάνερης.

 

 

Read More

And More