Ραγίζουν καρδιές τα αντίο των φίλων της

Έλλη Διβάνη: Σοκ από τον θάνατό της στα 33 της – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Έλλη Διβάνη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μόλις στα 33 της χρόνια βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους αγαπημένους της. Η Έλλη Διβάνη ήταν γόνος της γνωστής οικογένειας ξενοδόχων και συνέχιζε να είναι στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης.

Η Έλλη αγαπούσε τον άνθρωπο και έκανε φιλανθρωπίες για να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη χωρίς να το ξέρουν πολλοί…

Σύμφωνα με πληροφορίες την 33χρονη Έλλη βρήκε νεκρή η μητέρα της και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Η μητέρα της Σοφία είναι συντετριμμένη και σοκαρισμένη από τον  ξαφνικό θάνατό της. Περιμένει όπως και οι υπόλοιποι συγγενείς, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης νεκροτομής, προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για το χαμό της Έλλης. 

Τρία χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2018, έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, ο πατέρας της Έλλης, Ερρίκος Διβάνης που ήταν μαζί με τα αδέρφια του  ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία. Μετά το θάνατό του, η Έλλη πήρε τα ηνία της επιχείρησης και τίποτα δε προμήνυε το τραγικό της τέλος.

“Ο νονός της Έλλης Γιώργος Χατζηστεργίου έγραψε ένα αντίο που ραγίζει καρδιές: Για την Ελλη Διβάνη- βαφτισιμιά μου, και κόρη του παιδικού μου φίλου Ερρίκου Διβάνη, δεινού αρχιτέκτονα που ασχολήθηκε επαγγελματικά με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, και της Σοφίας (οι οικογένειές μας γνωρίζονται πάνω από 100 χρόνια), δικών μου ανθρώπων που τους πάντρεψα”.

Δεν μου αρέσει, δεν θέλω να γράφω για τρέχοντα στενά προσωπικά ζητήματα, μα η απώλεια ενός νέου κοριτσιού- λίγα χρόνια μετά την απώλεια του πατέρα της-, με ξεπερνά.

Συγκινητικό είναι και το αντίο της φίλης της οικογένειας Διβάνη

Read More

And More