Έλλη Γελεβεσάκη: Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μανίκα μπήκε στο “My Style Rocks” – Δες την πρώτη εμφάνισή της!

Με την είσοδο δύο νέων κοριτσιών ξεκίνησε σήμερα το “My Style Rocks“. Αμέσως μετά την πρώτη “καλησπέρα”, μάλιστα, τις είδαμε να κάνουν την πρώτη πασαρέλα τους στο πλατό στο reality μόδας. Μια από αυτές όμως δεν μας ήταν άγνωστη σαν παρουσία. Η μελαχρινή καλλονή  με τα γατίσιο βλέμμα και το καλλίγραμμο κορμί, η οποία εμφανίστηκε δεύτερη κατά σειρά, δεν ήταν άλλη από την Έλλη Γελεβεσάκη, την πρώην σύζυγο του Γιώργου Μανίκα.

Η Έλλη εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, ενώ όταν πλησίασε την Κωνσταντίνα, εξομολογήθηκε: “Για να έρθω εδώ ρώτησα τον γιο μου και περιμένει πώς και πώς να με δει… Μου λέει: “Μαμά όταν βάφεσαι δεν είσαι όμορφη. Να βγαίνει όπως είσαι στο σπίτι”. Στο νηπιαγωγείο έχει ειδοποιήσει όλα τα παιδάκια. Τα πεντάχρονα θα μας βλέπουν τουλάχιστον….“. Όσο για τον λόγο που πήρε μέρος στο παιχνίδι, εξήγησε: “Είμαι πιο άνετη από όσο πίστευα. Ήθελα πολύ να έρθω, μου αρέσει η μόδα και το στυλ θέλω να δείξω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου“.

Για την ιστορία, τον Οκτώβρη του 2014, ο Γιώργος και η Έλλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο. Την ίδια μέρα βαπτίστηκε και ο μονάκριβος γιος τους, ο οποίος πήρε το όνομα ΆγγελοςΙωάννης. Ωστόσο, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνισή τους και ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More