Έλλη Κοκκίνου: Απόδραση σε ορεινό χωριό της Πελοποννήσου με καλή παρέα! [pics]

Ένα μαγευτικό θεματικό πάρκο λειτουργεί στην ορεινή Αιγείρα. Μέσα στο δάσος στο Συνεβρό υπάρχει “κρυμμένο” το Area Synest, το οποίο δημιουργήθηκε με σεβασμό στο περιβάλλον, αγάπη για την ζωή δίπλα στην φύση και αξιοποίηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Πρόκειται για ένα πάρκο εναρμονισμένο με τη φύση, με τρεχούμενα νερά, τα οποία καταλήγουν στη λίμνη με τα χρυσόψαρα, τα νούφαρα και τις υπέροχες γαλάζιες λιβελούλες. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για μια εκδρομή για παρέες και οικογένειες, που θέλουν να εξερευνήσουν το μεγαλείο της φύσης, να ταξιδέψουν σε άλλες εποχές και να ζήσουν το παραμύθι από κοντά.

Η Έλλη Κοκκίνου, θέλοντας να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της, επισκέφθηκε το «Θεματικό Πάρκο Συνεβρού» και έζησε από κοντά μια μοναδική εμπειρία μέσα στη φύση. Μαζί με τους φίλους της, πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από το άγχος της καθημερινότητάς της στην Αθήνα, σε μια εκδρομή που θα θυμάται για πάντα. Η ίδια, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία πόζαρε κρεμασμένη από ένα κλαδί δέντρου, αλλά και μία πινακίδα που εντόπισε καθώς εξερευνούσε το μέρος.

Όπως αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα στο Instagram, στην παρέα της Έλλης Κοκκίνου βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, ο Μάνος Μαγιάτης, η Δέσποινα Καμπούρη, η Κατερίνα Παπαμερή και ο Αλέξανδρος Τηλιόπουλος.

Read More

And More