Έλλη Κοκκίνου: Αυτή θα είναι η τυχερή της χρονιά! [pics]

Σίγουρα η φετινή χρονιά θα είναι η τυχερή της. Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στην κοπή της πίτας της δισκογραφικής οικογένειας στην οποία ανήκει (της Cobalt Music) και κέρδισε το φλουρί!

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου έγινε στο Nikkei, μέσα σε ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2017 και ήταν πολλοί οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία για να γιορτάσουν και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.


Άννα Μαρία Αντύπα

Τους υποδέχτηκε η διευθύντρια της COBALT MUSIC κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, τόνισε πόσο χαρούμενη είναι τόσο για τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών της εταιρίας μέσα στο 2016, όσο και για τα σπουδαία που έρχονται μέσα στο 2017, τη χρονιά κατά την οποία εγκαινιάζεται και η νέα μεγάλη συνεργασία της Cobalt Music με τον δισκογραφικό κολοσσό Warner Music Group!


Έλλη Κοκκίνου, Στέλλα Καλλή

Το χρυσό φλουρί κέρδισε, μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες, η Έλλη Κοκκίνου, ενώ στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Σαμπάνης, Δήμος Αναστασιάδης, Μύρωνας Στρατής, Λούκας Γιώρκας, Στέλλα Καλλή, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης, Claydee και Ελευθερία Ελευθερίου.


Μύρωνας Στρατής, Παυλίνα Βουλγαράκη

Εκεί ήταν επίσης για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και οι μεγάλοι Γιώργος Νταλάρας και Μπάμπης Στόκας, οι οποίοι αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο στούντιο μαζί με την Ελεάνα Βραχάλη και τον Γιώργο Σαμπάνη, για την ολοκλήρωση ενός άλμπουμ-σταθμού στο ελληνικό τραγούδι.

Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Σαμπάνης, Μπάμπης Στόκας

Κατερίνα Κυριαζή, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Καλλή

Δημήτρης Τσακούμης, Μύρωνας Στρατής

Λούκας Γιώρκας, Δήμος Αναστασιάδης

Νίκος Βουρλιώτης, Claydee


Read More

And More