Έλλη Κοκκίνου – Δέσποινα Καμπούρη: Βραδινή έξοδος για τα γενέθλια του καλού τους φίλου Μάνου Μαγιάτη!

Τα γενέθλιά του είχε πρόσφατα ο Μάνος Μαγιάτης που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και που οι περισσότεροι φίλοι του ανήκουν στην showbiz. Mία από τις κολλητές του φίλες είναι η Δέσποινα Καμπούρη με την οποία είναι και κουμπάροι, αφού έχει βαφτίσει την μεγάλη της κόρη Έλενα. Η κόρη της παρουσιάστριας έχει μεγάλη αδυναμία στο νονό της και δεν είναι λίγες οι φορές που απολαμβάνουν βόλτες όλοι μαζί.

Ακόμη μια πολύ καλή του φίλη είναι η Έλλη Κοκκίνου, η οποία δεν μπορούσε να λείπει από το πάρτι που του ετοίμασαν για τα 40α γενέθλιά του. Την συνόδευε ο δικός της κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος και ήταν πολύ εντυπωσιακή. Όπως έγραψε κι ο παρουσιαστής στις φωτογραφίες τους, είναι πιο μαυρισμένη από ποτέ κι ας είναι ακόμη Μάιος.

Ο Μάνος απόλαυσε την βραδιά και στο πλευρό ήταν φυσικά η σύντροφός του και δημοσιογράφος Νίκη Λεμονή. Δες κάποιες φωτογραφίες από την βραδιά.

Photoboothing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little bit better! #aboutlastnight #myfriends #myfamily #Manos40s #birthdayparty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Αφιερωμένη @manosmagiatis για τα γενέθλια σου!!!Σε αγαπάμε πολύ!!!#birthdayboy #party #aboutlastnight #friends #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLI KOKKINOU (@ellikokkinou) στις

Read More

And More