Έλλη Κοκκίνου: Κορμάρα στην παραλία και χωρίς… ρετούς!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες τραγουδίστριες και όπως ήταν αναμενόμενο οι πρώτες εμφανίσεις στην παραλία προκάλεσαν πανικό. Η Έλλη Κοκκίνου, με το καλογυμνασμένο κορμί και το χαμόγελο στα χείλη βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλιαγμένη, απόλαυσε τις βουτιές και τα παιχνίδια στο νερό και προκάλεσε πανικό.

Βλέπεις η γνωστή τραγουδίστρια είναι κορμάρα και χωρίς ρετούς… Αυτό το καλογυμνασμένο κορμί της, όμως, χρειάστηκε δουλίτσα για να παραμένει σε φόρμα. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια γυμνάζεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και ακολουθεί αυστηρή διατροφή με πολλές στερήσεις. Ωστόσο, τα καταφέρνει μια χαρά και συνεχίζει.

Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στην παραλία της Βουλιαγμένης, όπου έκανε τις βουτιές της και έπαιξε beach volley με την παρέα της. Και φυσικά η εμφάνισή της με το μπικίνι της… συζητήθηκε!

Δες φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164