Έλλη Κοκκίνου: “O καθένας κάνει τη ζωή του”

Η Έλλη Κοκκίνου είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της! Τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο και ο έρωτας της έχει χτυπήσει την πόρτα ύστερα από τον δύσκολο χωρισμό της.

Αυτές τις μέρες τρέχει ανάμεσα σε γυρίσματα, live εμφανίσεις, συνεντεύξεις για το καινούριο της single με τίτλο “Ερωτεύτηκα” και φυσικά προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις καθώς είναι από τις μητέρες που θέλουν να μεγαλώσουν μόνες τους το παιδί τους.

Πως τα προλαβαίνει όλα όμως; “Όποιος θέλει μπορεί να τα κάνει όλα. Κοιμάται λίγο, τρέχει πολύ και τα προλαβαίνει“, εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

H τηλεοπτική της εμφάνιση στο Greek Idol είναι κάτι που την ενθουσιάζει καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε ζήσει ποτέ την εμπειρία της κάμερας πέρα από τις συνεντεύξεις και τα video clip. “Δεν έχω καθόλου τρακ μπροστά στις κάμερες. Είναι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ. Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς“, δηλώνει.

Η κριτική της προς του παίκτες είναι σωστή παρόλο που θεωρούν ότι είναι η πιο επιεικής. “Είμαι αντικειμενική. Χωρίς να δίνει ελπίδες όταν δεν το αξίζουν“, υποστηρίζει η ίδια. Όσον αφορά την σχέση της με τους άλλους κριτές, είναι πολύ καλή αφού από την αρχή την βοήθησαν και την στήριξαν.

Πέρα από τα τηλεοπτικά της, καινούριο ξεκίνημα κάνει και στην πίστα αφού ξεκίνησε εμφανίσεις με τον Βασίλη Καρρά. Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη οι δύο τραγουδιστές ήρθαν για να βάλουν φωτιά και στις νύχτες της Αθήνας! Φυσικά έχουν φροντίσει οι τιμές τους να είναι αρκετά χαμηλές για να μπορούν όλοι να διασκεδάσωσουν χωρίς να νιώθουν ότι πληρώνουν μία περιουσία.

Η Έλλη αναφέρει πως για να γίνει αυτό και η ίδια αλλά και ο Βασίλης Καρράς μείωσαν τις αποδοχές τους και μάλιστα με μεγάλη ευχαρίστηση για να μπορούν να προσφέρουν στο κοινό τους την ευκαιρία να τους απολαύσει. Άλλωστε η εποχή επιβάλλει κάτι τέτοιο.

Νέο ξεκίνημα κάνει και στην προσωπική της ζωή η τραγουδίστρια αφού διατηρει εδώ και λίγο καιρό σχέση με τον νεαρό μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού , Γιώργο Μπόγρη. Η ίδια προτιμά να μην επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει κάτι. “Ο καθένας κάνει τη ζωή του“, αναφέρει χαρακτηριστικά και χαμογελά όλο νόημα.

Δες το βίντεο με την συνέντευξη που έδωσε στο δελτίο του Alpha:

Read More

And More