Έλλη Κοκκίνου: Πάντα στο πλευρό του 11χρονου γιου της – Δες που βρέθηκαν!

Η Έλλη Κοκκίνου μπορεί να είναι μια γυναίκα με δεκάδες υποχρεώσεις, όμως καμία από αυτές δεν είναι πιο σημαντική από τον μονάκριβο γιο της. Η γνωστή τραγουδίστρια, που σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στο Live Stage στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Βασίλη Δήμα, φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον 11χρονο γιο της, Αλέξανδρο, κάνοντας πράγματα που αγαπούν και οι δύο.

Για παράδειγμα, το βράδυ της Τετάρτης, η Έλλη Κοκκίνου συνόδευσε τον γιο της στην προπόνηση ποδοσφαίρου και κάθισε στις πρώτες θέσεις, προκειμένου να απολαύσει το αγοράκι της εν δράσει. Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε είχε δηλώσει σχετικά με τον Αλέξανδρο: «Με τον Αλέξανδρο προσπαθώ να κρατάω τα όρια, γιατί κάθε παιδί αυτό κάνει πάντα: Δοκιμάζει τα όριά του για να δει μέχρι πού το παίρνει να πει ή να κάνει κάτι. Το βλέπω καθημερινά, από τον τρόπο που θα μου μιλήσει, το πώς θα μου απευθυνθεί.

Ένα παιδί μπορεί να ξεφύγει εύκολα, ιδίως στο λεξιλόγιό του. Εκεί γίνομαι πολύ αυστηρή. Τους καλούς τρόπους δεν τους διαπραγματεύομαι. Γίνομαι γλυκά αυστηρή! (γελάμε). Είμαστε φίλοι, αλλά κοιτάω να κρατάω και τις ισορροπίες μαμάς και γιου. Κάποιες φορές ίσως να με έχει φέρει σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις και απορίες που έχει. Προσπαθώ να προβλέπω τι απορίες μπορεί να έχει και φροντίζω να ενημερώνομαι. Απευθύνομαι σε παιδοψυχολόγο για να λάβω τις σωστές απαντήσεις που πρέπει να δώσω. Μία λάθος απάντηση, μπορεί να κάνει ζημιά στο παιδί και να το τραυματίσει, γεμίζοντάς το με μεγαλύτερες απορίες. Του λέω πάντα την αλήθεια, με τον τρόπο που πρέπει για να καταλάβει».

Δες τη φωτογραφία:

Με sport look η Έλλη Κοκκίνου παρακολούθησε την προπόνηση του γιου της!

Read More

And More