Έλλη Παπαγγελή: Από τον χώρο της ομορφιάς στον στίβο της πολιτικής!

Έλλη Παπαγγελή: Από τον χώρο της ομορφιάς στον στίβο της πολιτικής! | tlife.gr

Η νέα γενιά της πολιτικής σκηνής της χώρας βγαίνει μπροστά. Η Έλλη Παπαγγελή είναι μία από τις εκπροσώπους της. Μια όμορφη κοπέλα με πολύ όρεξη για δουλειά και αποφασιστικότητα, μία γυναίκα με όραμα για αλλαγές. Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα.

Η Έλλη Παπαγγελή, αρχαιολόγος στο επάγγελμα, είναι υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλο Βόρειου Τομέα Αττικής με τον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου. Το TLIFE την συνάντησε και μίλησε μαζί της για όλα!

Σε μια εποχή που απαξιώνεται η πολιτική, πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά;
Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Γιατί θεωρώ πως πρέπει αυτή τη στιγμή όλοι μας να βοηθήσουμε να αποκατασταθεί στον κόσμο η άποψη του τόσο για τους πολιτικούς όσο και για την πολιτική. Για αυτό θεωρώ πως οφείλουμε όλοι να ασχολούμαστε με τα κοινά από όποιο χώρο μπορεί ο καθένας.

Γιατί με τον κύριο Κουμουτσάκο;
Γιατί είναι ένας Ευρωπαίος πολιτικός με φοβερές γνώσεις, όραμα και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από τον απερχόμενο περιφερειάρχη στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων. Είναι ο άνθρωπος που έχει το know how αλλά και το know who.

/

Ποια είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στον Βόρειο τομέα της Αττικής. Ποιά είναι αυτά για τα οποία θες να προσπαθήσεις στην επίλυσή τους.
Τα προβλήματα όχι μόνο στο Βόρειο Τομέα της Αττικής, αλλά γενικότερα σε όλη την Αττική είναι άπειρα, με μεγαλύτερα το οδικό δίκτυο, τα αντιπλημμυρικά έργα, την έλλειψη βοήθειας στους αδύναμους συνανθρώπους μας καθώς και φυσικά η μικρή απορροφησιμότητα των κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση με σαφέστατη ευθύνη της νυν διοικητικής αρχής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την πλήρη παραμέληση πολλών αρχαιολογικών χώρων της Αττικής, κάτι στο οποίο λόγω των σπουδών μου, θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ.

Έχετε σπουδάσει αρχαιολογία, εργαστήκατε στο χώρο της μόδας και τώρα δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας στο χώρο της πολιτικής. Αν έπρεπε να διαλέξετε κάποιο από τα τρία ποιο θα ήταν;

Ιδανικά, θα επέλεγα να συνδυάσω το χώρο της αρχαιολογίας και της πολιτικής. Γιατί και τα δύο αποτελούν μεγάλους μου έρωτες.

/

Πείτε μας ένα πρόσωπο που θαυμάζετε από το χώρο της πολιτικής και είναι το πρότυπό σας.

Στην Ελλάδα η Ελίζα Βόζενμπεργκ. Γιατί καταφέρνει να συνδυάσει απίστευτες γνώσεις, ιδέες, όραμα και θηλυκότητα. Από το Ευρωπαϊκό στερέωμα δεν μπορεί να μην θαυμάσει κανείς την Μάργκαρετ Θάτσερ η οποία υπήρξε ίσως η κορυφαία πολιτικός της Ευρώπης και είναι το πολιτικό μου πρότυπο.

Τα όνειρα σας για το μέλλον
Η Ελλάδα να βγει από την κρίση, κάτι που ήδη η κυβέρνηση έχει αρχίσει να κάνει, η εκλογή μου, και να σταματήσουν να υπάρχουν προκαταλήψεις που αφορούν την ηλικία και το γυναικείο φύλο. Ένα ακόμα όνειρο μου για το μέλλον είναι όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσες ευκαιρίες πάντα σε συνθήκες ανάπτυξης.

Έχετε μικρά μυστικά
Έχω απίστευτη επιμονή και υπομονή για να κατορθώνω να πετυχαίνω τους στόχους μου.

/

Αγαπημένο σας μότο;
Το καλό είναι εχθρός του καλύτερου.

Αγαπημένη σας συνήθεια;
Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθώ, μία γουλιά Collagen-Pro-Active που μου χαρίζει ομορφιά, υγεία αλλά και ενέργεια που έχω τόσο πολύ ανάγκη αυτό τον καιρό.

READ more