Έλλη Παπαγγελή: Αποκαλύπτει ότι άντρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει για χάρη της αλλά και τον αριθμό των ανδρών που έχει κάνει σεξ!

Έλλη Παπαγγελή: Αποκαλύπτει ότι άντρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει για χάρη της αλλά και τον αριθμό των ανδρών που έχει κάνει σεξ! | tlife.gr

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη με ειλικρινείς απαντήσεις, δίνει σήμερα η Έλλη Παπαγγελή στο περιοδικό Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη.

Το πανέμορφο μοντέλο που έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με τις καυστικές δηλώσεις της ακόμα και για πολιτικά θέματα μιλάει για τους άντρες στη ζωή της και με λύπη αναφέρει πως άνδρας που απέρριψε προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του για χάρης της.

Έχεις δηλώσεις πως έχει πάει με 8 άντρες. Είναι μεγάλος ή μικρός ο αριθμός;
Ήταν δήλωση που έκανα εντελώς αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, μιλώντας για σχέσεις. Δε νομίζω ότι είναι ούτε μεγάλος ούτε μικρός αριθμός. Απορώ γιατί σοκαρίστηκαν κάποιοι. Βέβαια, αυτή τη δήλωση την έκανα ενάμιση χρόνο πριν, άρα τώρα είναι λογικό να έχει αυξηθεί ο αριθμός κατά ένα- δύο άτομα. Γενικά είμαι πολύ επιλεκτική και προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα.

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει άντρας για σένα;
Έχει συμβεί το εξής στενάχωρο γεγονός: κάποιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το αυτοκίνητό του. Μετά από έντονο τσκακωμό, με πήρε τηλέφωνο προειδοποιώντας με ότι θα τρακάρει επίτηδες. Το έκανε και μάλιστα χτύπησε σοβαρά. Αυτόπου μου κόστισε και ρίχνω την ευθύνη στον εαυτό μου, ήταν ότι δεν τον πίστεψα και δεν έδωσα σημασία.Όταν με πήραν οι φίλοι του από το νοσοκομείο, έπαθα σοκ. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα στη ζωή μου.Από τότε έχω γίνει ποιο ευαίσθητη και σκέφτομαι πρώτα τον άλλο και μετά εμένα.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί

READ more