Έλλη Στάη: «Έλεος, φτάνει! Το Ζάππειο δεν είναι χώρος για να παρκάρουν αυτοκίνητα»

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Έλλη Στάη είχε εκφράσει δημόσια το παράπονό της σχετικά με τον χώρο του Ζαππείου, ο οποίος έχει κατακλυστεί από δεκάδες αυτοκίνητα και έχει μετατραπεί σε χώρο πάρκινγκ.

Η γνωστή δημοσιογράφος πηγαίνει αρκετά συχνά για τρέξιμο στο Ζάππειο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει προσέξει πως τα αυτοκίνητα ολοένα και αυξάνονται χωρίς να υπάρχει κάποιο έλεγχος!

Μετά από την έκκληση που είχε κάνει η ίδια λοιπόν, σήμερα, Δευτέρα 11/12 επέστρεψε με νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο τόνισε πως είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο πρόβλημα στην προηγούμενη διοίκηση χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα. 

«Εγώ δεν έχω πάθει τίποτα, το Ζάππειο κοντεύει να πάθει κάτι. Το Ζάππειο είναι ο χώρος που όλοι ξέρουμε. Χώρος για να πηγαίνουν οι άνθρωποι να περπατάνε, να περνάνε ωραία, να ανασαίνουν… Δεν είναι χώρος για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Δεν δίνει κανείς σημασία. 

Το είχα πει στην προηγούμενη διοίκηση όπου μου είχαν απαντήσει πάρα πολύ κυνικά, όταν ρώταγα “γιατί το κάνατε πάρκινγκ” και τώρα δεν βλέπω κανένας να συγκινείται γιατί ανέβασα ένα βίντεο, συγκινήθηκαν αυτοί οι οποίο ξέρουν τι συμβαίνει στο Ζάππειο, αλλά σήμερα ξαναπήγα στο Ζάππειο και ήταν πάλι το ίδιο πάρκινγκ. Έλεος δηλαδή, φτάνει! Μην βγουν και μας πουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή βάζουν κάποια events και εκδηλώσεις γιατί σήμερα μέτρησα 150 αυτοκίνητα. 150 αυτοκίνητα έπρεπε να μπουν μέσα για να στήσουν την εκδήλωση; Ε θα μας τρελάνουν», είπε η Έλλη Στάη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai)

Read More

And More