Έλλη Στάη: Με τον γιο της και τον σύντροφό της Νίκο Μουνδρέα σε βραδινή έξοδο! [pics]

Η Έλλη Στάη αγαπάει το θέατρο και συχνά μαζί με τον σύντροφό της επιλέγει να παρακολουθήσε μια καλή θεατρική παράσταση. Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τη γνωστή δημοσιογράφο στο θέατρο Πορεία μαζί με τον σύντροφό της επιχειρηματία Νίκο Μουνδρέα, για να παρακολουθήσουν την παράταση “Οι Τρειςευτυχισμένοι”

Το ζευγάρι όμως δεν ήταν μόνο του. Στην παρέα τους ήταν ο γιος της Έλλης Στάη, Μάρκος Κατσίμης. Τον Μάρκο, απέκτησε η δημοσιογράφος από τον γάμο της με τον τότε διευθυντή ειδήσεων της Ερτ, Δημήτρη Κατσίμη και όπως έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είναι πλέον σαν “φιλαράκια”

“Ο γιος μου είναι μεγάλος πια. Τον παίρνω τακτικά τηλέφωνο, γιατί στους ανθρώπους που αγαπάς θα τηλεφωνήσεις και θα τους βασανίσεις και λίγο, από ενδιαφέρον προς αυτούς. Αλλά, όχι, παραδοσιακή μαμά με αρνητικά στοιχεία δεν ήμουν. Γιατί τον έσπρωχνα πάντα να σταθεί στα πόδια του. Να δει τη ζωή από τη δύσκολη πλευρά της. Αυτό που προσπάθησα είναι να γίνουμε φίλοι. Εδώ και αρκετά χρόνια, αυτός μου λέει πως είμαστε “buddies” (“φιλαράκια”) πια” έχει πει η δημοσιογράφος για τη σχέση της με το γιο της.


Read More

And More