Έλλη Στάη: Ποια είναι η γοητευτική δικηγόρος που παντρεύεται σε λίγες μέρες ο γιος της [pics]

Γάμους και χαρές θα ζήσει σε λίγες μέρες η Έλλη Στάη! Ο Μάρκος Κατσίμης, ο μοναχογιός της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας και του Δημήτρη Κατσίμη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την γοητευτική Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου.

Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και ανυπομονεί να επισημοποιήσει τη σχέση του, παρουσία της οικογένειάς του και του στενού φιλικού κύκλου του.

Ο γάμος θα τελεστεί στην Αθήνα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού, στις 16 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, ενώ στη λίστα των καλεσμένων φιγουράρουν φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο και πάρα πολλά γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου αλλά και η επιστήθια φίλη της Έλλης Στάη, Ελένη Κόκκαλη.

Η τελετή θα διακρίνεται για την απλότητά του, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της low profile μέλλουσας νύφης, η οποία έχει αναπτύξει μεγάλο έργο στη ΜΚΟ «Solidarity Now».

Από το ένθετο Secret

Ποια είναι η Φαίη Κουτζούκου

Η Φαίη Κουτζούκου είναι Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη. Το 2013 συμμετείχε στη διαχείριση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ στην Ελλάδα «Είμαστε όλοι Πολίτες» των EEA Grants. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στη ΜΚΟ «Solidarity Now», σκοπός της οποίας είναι να βοηθά και να υποστηρίζει όλους όσους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα.

Η μέλλουσα σύζυγος του Μάρκου Κατσίμη έχει εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό και τη διαχείριση δωρεών και κοινωφελών προγραμμάτων, στην έρευνα και αξιολόγηση μη-κερδοσκοπικών οργανισμών, στην ανεύρεση δωρητών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας.

Η Φαίη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (LL.M. & M.A.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) και το Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.

Πηγή Φωτογραφιών: Facebook, NDP, Secret

Read More

And More