Έλλη Στάη: Σπάνια βραδινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

Ανανεωμένη και χαμογελαστή έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους της χρονιάς η Έλλη Στάη. Η γνωστή δημοσιογράφος αποφεύγει τις επίσημες εξόδους σε κοσμικές εκδηλώσεις, αλλά αγαπά πολύ το θέατρο και μέσα στο χρόνο σίγουρα θα βρεθεί σε λίγες και καλές παραστάσεις για να τιμήσει τους αγαπημένους της καλλιτέχνες.

Έτσι, αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ράφτης Κυριών» του Ζωρζ Φεντώ με τον Γιάννη Μπέζο στο θέατρο Προσκήνιο.  Ιδιαίτερα χαλαρή και χαμογελαστή, η Έλλη Στάη –που απέχει φέτος από τους τηλεοπτικούς δέκτες- έδωσε το «παρών» στην παράσταση με chic look και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Στάη επέλεξε ένα military σύνολο, συνδυάζοντας ένα jacket παραλλαγής με μαύρο cargo παντελόνι και satin top και επέλεξε peep toe για να ολοκληρώσει το σύνολο της.

Λίγα λόγια για το έργο:

Τα έργα του Ζωρζ Φεντώ. Όσο «επιφανειακά» και «αντιπνευματικά» φαίνονται, τόσο απαιτητικά είναι στη σκηνική τους πραγμάτωση. Η φάρσα, αυτό το υποείδος της κωμωδίας, που αντιμετωπίζεται συνήθως με απαξιωτικό τρόπο από καλλιτέχνες και καλλιτεχνίζοντες, είναι ο χώρος που ο ηθοποιός οφείλει να γίνει δημιουργός και ποιητής ενός χρόνου που την ίδια στιγμή θα τον συμμεριστεί το κοινό. Στόχος είναι το γέλιο το πρωτόγονο. Δηλαδή η μεγάλη μας παρηγοριά.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp

Read More

And More