Έλλη Στάη: Το δημόσιο παράπονό της – «Το Ζάππειο γίνεται ένα απέραντο πάρκινγκ, ποιος είναι υπεύθυνος;»

Η Έλλη Στάη έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και για να το επιτύχει αυτό ακολουθεί πιστό πρόγραμμα γυμναστικής αλλά και διατροφής.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει δηλώσει μεγάλη φαν του τρεξίματος στο παρελθόν και σε συνέντευξή της στο People είχε πει: «Προλαβαίνω να κάνω για τον εαυτό μου λίγα και καλά. Προ­σπαθώ να διατηρώ και το μυαλό μου κοφτερό και το σώμα μου κι­νητικά “κοφτερό”, επίσης. Δίνω χρόνο στην άθληση, μου αρέσει πολύ το τρέξιμο. Προπονούμαι κανονικά, έξω στο δρόμο, με προ­πονητή. Με ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι η επιβολή του μυαλού και της ψυχής στο σώμα, γιατί πάντα πας να βγάλεις το κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις που διαθέτει το σώμα σου».

Το πρωί του Σαββάτου 2/12 ήταν μια από αυτές τις μέρες που η Έλλη Στάη φόρεσε τα αθλητικά της και βγήκε να τρέξει στο Ζάππειο. Παράλληλα η ίδια θέλησε να εκφράσει και το παράπονό της μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Έλλη Στάη αναφέρθηκε στα αμάξια που μπαίνουν στο χώρο του Ζαππείου, έχοντας μετατρέψει το πάρκο σε χώρο πάρκινγκ.

«Το Ζάππειο γίνεται ένα απέραντο πάρκινγκ, ποιος είναι υπεύθυνος;», έγραψε η Έλλη Στάη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai)

Read More

And More