Έλλη Στάη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με τον σύντροφό της Νίκο Μουνδρέα [pics]

Η Έλλη Στάη εδώ και δύο εβδομάδες περίπου πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Βλέπεις, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, καθώς ο μοναχογιός της Μάρκος Κατσίμης απέκτησε τον καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του, Φαίη Κουτζούκου. Όταν η Έλλη δεν περνάει χρόνο με τον εγγονό της, βρίσκεται φυσικά με τον αγαπημένο της, Νίκο Μουνδρέα! Ο γνωστός επιχειρηματίας και η γοητευτική δημοσιογράφος είναι μαζί εδώ και λίγα χρόνια και η σχέση τους γίνεται ολοένα πιο δυνατή.

Η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας αγαπούν να πηγαίνουν μαζί στο θέατρο, για δείπνο αλλά κάνουν και νυχτερινές εξόδους για διασκέδαση. Το βράδυ του Σαββάτου, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο Παλλάς για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου “Ζω για Σένα”, η οποία κάνει θραύση και έχει πάρει και παράταση.

Η γοητευτική παρουσιάστρια γέλασε με τη ψυχή της με τις μεταμφιέσεις του ταλαντούχου performer, ενώ στο τέλος της παράστασης βρέθηκε στο καμαρίνι για να χαιρετήσει τον Τάκη και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί. Ο Νίκος Μουνδρέας δεν άφησε στιγμή την αγαπημένη του και πόζαρε και εκείνος διακριτικά δίπλα της στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More