Έλλη Τρίγγου:  Από τις «Άγριες μέλισσες» στην πασαρέλα! Όλα όσα έγιναν στο backstage!

Από τις «Άγριες Μέλισσες» και το Διαφάνι στην πασαρέλα η Έλλη Τρίγγου. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της Ασημίνας Σταμίρη στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 φόρεσε νυφικό και περπάτησε στο φετινό catwalk του Yes I Do που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στον πολυχώρο Δαΐς στα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

H Έλλη Τρίγγου μπορεί ήδη να φόρεσε νυφικό εκεί στο Διαφάνι και παντρεύτηκε το 1958 τον Νικηφόρο Σεβαστό, ως Ασημίνα αλλά τώρα περπάτησε υπέρκομψη στην πασαρέλα με νυφική δημιουργία γνωστού οίκου και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Ωστόσο, το καλύτερο show δόθηκε στα παρασκήνια, με την Έλλη Τρίγγου να κάνει μαθήματα modeling και να «αυτοτρολάρεται», αναφέροντας πως… δεν το έχει με την πασαρέλα. «Όταν δεν το έχεις», «Όταν δεν έχεις γεννηθεί για αυτό», έγραψε στα χιουμοριστικά video που ανέβασε στο Instastory της.

Κάπου εκεί μάλιστα, στα backstage συνάντησε και μια πολύ καλή της φίλη και συνάδελφό της, την Αναστασία Παντούση που πρωταγωνιστεί στην άλλη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, παλιάς εποχής «Το Κόκκινο Ποτάμι»…

Η selfie Παντούση – Τρίγγου!

 

Και η πασαρέλα της

Πώς σου φάνηκε;
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More