Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Τα καυτά φιλιά των δυο πρώην συντρόφων για το τρέιλερ της παράστασης τους! VIDEO

Tαλαντούχα ηθοποιός η Έλλη Τρίγγου με έντονη θεατρική πορεία, κάνει φέτος μεγάλη επιτυχία με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στη δημοφιλή σειρά του Ant1 Άγριες Μέλισσες! Ο Αργύρης Πανταζάρας, βραβευμένος με το βραβείο Χορν το 2016 τον βλέπουμε στο επίσης πετυχημένο σήριαλ “Το κόκκινο ποτάμι” στο Open! Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για 4 ολόκληρα χρόνια και το Φεβρουάριο του 2019 έγινε γνωστό πως αποφασίσαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός τους ήταν χωρίς εντάσεις και το πρώην ζευγάρι συνέχισε να έχει φιλικές σχέσεις

Αυτή την περίοδο οι δυο πρώην αγαπημένοι, έχουν κάτι να τους ενώνει! Είναι η παράσταση που ετοιμάζουν σε σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα με τίτλο “This is not Romeo and Juliet! Σήμερα κυκλοφόρησε από το θεάτρο πορεία το τρέιλερ της πολυσυζητημένης παράστασης που δείχνει τους δυο πρώην συντρόφους να φιλιούνται με πάθος!

Η παράσταση είναι μια ιδέα του Αργύρη Πανταζάρα και θα την δούμε στο θέατρο στις αρχές Μαΐου!

Λίγα λόγια για την παράσταση!

Δύο αιώνια έφηβοι ερωτεύονται σε ένα πάρτυ μεταμφιεσμένων. Ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο! Σε έκσταση, υπό την επήρεια του έρωτα. Εισβάλουν στο θέατρο. Έχουν για φυλαχτό το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και είναι «βαριά οπλισμένοι» με όλα τα καταδικασμένα ζευγάρια του Σαίξπηρ. Ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με τον έρωτα, τον όρκο, την απόρριψη, και τον θάνατο. Δυο παιδιά που ήθελαν να χτίσουν τον δικό τους κόσμο και να δραπετεύσουν από αυτόν! Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια. Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο! Μια «πρόβα τζενεράλε» για τους ερωτευμένους!

Read More

And More